VINPROVNING CHAMPAGNE & MOUSSERANDE VINER DEN 31 JANUARI ÄR FULLBOKAD
VI HAR LAGT EN EXTRAPROVNING DEN 1 FEBRUARI
Välkomna till vinprovning den 31 januari kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av en trerättersmeny som ska gifta sig med mousserande och champagner som vi kommer prova genom måltiden. Det kommer bli en kanon kväll med bara bubblor.
Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.
Finns bara 20 platser kvar så skynda att boka din plats eller ge någon av dina nära kära en fin julklapp med ett presentkort
Menyn
Förrätt:
Kallrökt lax med pepparrot och avokado
Laxmousse på varmrökt lax med citron och dillmajonas
Kokens skagen med handplockade räkor
Varmrätt:
Smörstekt kolja med Mandelpotatispuré, serveras med äppelcider sås.
samt smörbrynta sockerärter med färska örter och citrus, toppas med rotfruktchips
Dessert:
Chokladpannacotta med apelsinsallad med citronmeliss
Endast 780:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.
Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 24/1. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se
FREDAGEN 31 JANUARI : Champagne och Mousserande FULLBOKAD
LÖRDAGEN 1 FEBRUARI : Champagne och Mousserande
FREDAGEN 28 FEBRUARI : Tema viner och mat runt medelhavet
FREDAGEN 28 MARS : Tema intressanta viner från USA
FREDAGEN 25 APRIL : Provning surprise
FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.