VINPROVNING CHAMPAGNE & MOUSSERANDE VINER DEN 31 JANUARI ÄR FULLBOKAD

VI HAR LAGT EN EXTRAPROVNING DEN 1 FEBRUARI

                                                             

Välkomna till vinprovning den 31 januari kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av en trerättersmeny som ska gifta sig med mousserande och champagner som vi kommer prova genom måltiden. Det kommer bli en kanon kväll med bara bubblor.

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

Finns bara 20 platser kvar så skynda att boka din plats eller ge någon av dina nära kära en fin julklapp med ett presentkort

                                                              

Menyn 

Förrätt:

Kallrökt lax med pepparrot och avokado

Laxmousse på varmrökt lax med citron och dillmajonas

Kokens skagen med handplockade räkor

Varmrätt:

                        Smörstekt kolja med Mandelpotatispuré, serveras med äppelcider sås. 

samt smörbrynta sockerärter med färska örter och citrus, toppas med rotfruktchips

Dessert:

    Chokladpannacotta med apelsinsallad med citronmeliss

Endast 780:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 24/1. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

 

 FREDAGEN 31 JANUARI :  Champagne och Mousserande FULLBOKAD  

 LÖRDAGEN 1 FEBRUARI :  Champagne och Mousserande               

FREDAGEN 28 FEBRUARI : Tema viner och mat runt medelhavet

FREDAGEN 28 MARS : Tema intressanta viner från USA  

FREDAGEN 25 APRIL : Provning surprise

FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser

LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser