Vin och mat från Oceanien
Välkomna till vinprovning den 28 Mars kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av Oceanien tema. vi kommer prova 5 väl utvalda viner från Australien och Nya Zeeland genom en tre rätters meny.
Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.
boka din plats eller ge någon av dina nära kära ett fint presentkort på denna kväll
Menyn
Förrätt:
Gröna Musslor från Nya Zeeland med chili sås, serveras vitlöksbröd
Varmrätt:
Hjort Picanha Tri Tip Nya Zeeland, potiskaka, rostad vitlökssky, vårens primörer
Dessert:
Parfait på mango med exotisk frukt
Endast 845:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.
Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 21/3. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se
FREDAGEN 25 APRIL : Provning surprise
FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.