Vin och mat från Oceanien

                                                             

Välkomna till vinprovning den 28 Mars kl 19,00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av  Oceanien tema. vi kommer prova 5 väl utvalda viner från Australien och Nya Zeeland  genom en tre rätters meny. 

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

boka din plats eller ge någon av dina nära kära ett fint presentkort på denna kväll

                                                              

Menyn 

Förrätt:

Gröna Musslor från Nya Zeeland med chili sås, serveras vitlöksbröd

Varmrätt:

Hjort Picanha Tri Tip Nya Zeeland, potiskaka, rostad vitlökssky, vårens primörer

Dessert:

Parfait på mango med exotisk frukt 

Endast 845:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 21/3. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.

Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

            

 

FREDAGEN 25 APRIL : Provning surprise

FREDAGEN 30 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser

LÖRDAGEN 31 MAJ : Tema mogna viner med Marcel Visser